«Фрідом Фінанс Україна» - це прорив року на фінансовому ринку, - рейтинг ТОП-100

У Києві назвали кращих гравців фінансового ринку України за версією журналу "ТОП-100". Нагородами відзначили кращих фінансових директорів, перспективні банки, страхові та юридичні компанії. Церемонія нагородження рейтингу «Фінанси. Опора бізнесу» відбулася 29 січня у «Веранді на Дніпрі».

Спеціальну номінацію «Прорив року» вручили компанії «Фрідом Фінанс Україна». Експерти оцінили ефективний внесок у вітчизняний фінансовий ринок, креативність команди та сміливі інновації. Нагороду, під час церемонії, отримала Генеральний директор компанії Марина Машковська.

У 2019 році «Фрідом Фінанс Україна» активно популяризувала державні облігації України, як альтернативу депозитам, роблячи інвестиційні інструменти доступними і зрозумілими для українців.

Також, компанія першою на фондовому ринку України відновила інтернет-трейдинг і надала доступ до торгової системи «Української біржі», що дозволило комфортно купувати або продавати українські цінні папери. Поновлення торгів підвищує ліквідність українського ринку цінних паперів, повертаючи інтерес інвесторів до українських емітентів.

 Компанія «Фрідом Фінанс Україна» в 2019 році здивувала нестандартним для консервативного фінансового ринку рішенням - зняла WEB серіал "Вільні гроші", де в зміст ігрового фільму органічно інтегрували рекламний контент - в розважальній та легкій формі глядачеві розповіли про складний світ фінансів.

«Фрідом Фінанс Україна» - професійний учасник фондового ринку, торговець цінними паперами та депозитарна установа. Компанія - частина міжнародного холдингу FREEDOM HOLDING CORP (USA), акції якого, отримали лістинг на фондовій біржі NASDAQ – одного з головних фондових майданчиків світу.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»