Американська дочірня компанія Freedom Holding Corp. виходить на ринки капіталу

Компанія Prime Executions, Inc. отримала схвалення американського регулятора FINRA на провадження діяльності на ринках капіталу, а також на роботу у сфері інвестиційного банкінгу. 

Тімур Турлов, головний виконавчий директор Freedom Holding Corp.:

«Для нас велика честь і відповідальність отримати право виступати як прямі організатори первинних розміщень у США від американського регулятора. Даний набір дозволів FINRA має невелику кількість компаній на всьому ринку і ми впевнені, що ці можливості зможуть допомогти вивести наш бізнес на новий рівень».‎

Роберт Вотзяк, президент та головний виконавчий директор, Prime Executions Inc.: 

«Дозвіл FINRA дає нам можливість займатися андеррайтингом, здійснювати синдиковані та групові операції з цінними паперами, а також надавати додаткові послуги, включаючи консультування з питань злиття та придбання. Завдяки підтримці, ресурсам та масштабу діяльності Холдингу, ми плануємо активно просувати дані послуг на ринку та збільшувати операційну базу Prime Executions на території США».

 

*Prime Executions придбано Холдинг у грудні 2020 року. Компанія заснована в 1986 році та зараз є кваліфікованою брокерською фірмою NYSE «Blue Line» з доступом до багатьох торгових майданчиків.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»