Freedom Finance Europe пожертвувала 2 млн євро на купівлю реанімобілів для України

9 серпня 2022 року інвестиційна компанія Freedom Finance Europe, європейський підрозділ Freedom Holding Corp., направила 2 млн євро гуманітарної допомоги Україні. Кошти спрямують на закупівлю автомобілів швидкої медичної допомоги. Про збір грошей на реанімобілі 23 липня оголосила Перша леді України Олена Зеленська під час другого Саміту перших леді та джентльменів.  

Реанімобілі, які працюватимуть у прифронтових областях, обладнані кисневими балонами, кардіомоніторами, дефібриляторами, електрокардіографами та апаратами штучної вентиляції легень. Розраховують, що орієнтовна вартість одного авто складе до 100 тис. євро, а тому на отримані від Freedom Finance Europe кошти буде змога купити понад 20 автівок. 

«Поки ми дбаємо один про одного, підтримуємо, вболіваємо й радіємо — ми незламні! Життя кожного українця є безцінним, а під час такої жорстокої війни для поранених військових і мирних жителів важливою є кожна секунда. Ми віримо й знаємо, що нові реанімобілі полегшать роботу медикам і допоможуть врятувати сотні життів», — зазначила генеральна директорка Фрідом Фінанс Україна Марина Бартошек.

Freedom Finance Europe пожертвувала кошти через фандрейзингову платформу UNITED24, створену з ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Наразі вона є головним вікном для збору пожертв на підтримку України з усього світу. 

Нагадаємо, що у травні Freedom Finance Europe перерахувала 2,7 млн євро в українські благодійні фонди «Твоя опора» і «Допоможемо разом» та на рахунок гуманітарного штабу Help Ukraine Center.

 

Freedom Finance Europe є частиною Freedom Holding Corp. Холдинг працює в 13 країнах і має представництво в Україні ー інвестиційну фірму Фрідом Фінанс Україна. Наразі завершується процес виходу холдингу з бізнесу в росії. Компанія надає клієнтам доступ до інвестування на 15 найбільших фондових біржах світу. 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»