Freedom Holding Corp. оголосив про фінансові результати за 3 квартал 2021 фіскального року

Freedom Holding Corp. повідомляє про фінансові результати за ІІІ квартал 2021 фіскального року, що завершився 31 грудня 2020 року.

Основні показники холдингу за вказаний період:

  1. Виручка розміром $100,2 млн збільшилася на 239%, або $70,7 млн, якщо порівняти з аналогічним періодом 2020 фіскального року. 
  2. Чистий прибуток склав $42,3 млн. Для порівняння: у період із 1 жовтня до 31 грудня 2019 року прибуток становив $4,1 млн. 
  3. Прибуток на акцію холдингу, розрахований із середньозваженої кількості акцій у 58 млн штук, склав $0,72. Це на $0,65 більше, ніж за аналогічний період минулого року.
  4. Станом на 31 грудня 2020 року відкрито 229 000 клієнтських рахунків (+34 000 за звітний квартал).
  5. Протягом трьох місяців, що закінчилися 31 грудня 2020 року, активи й зобов'язання холдингу збільшилися на $397,1 млн.

Тімур Турлов, СЕО, Freedom Holding Corp.:

«Звітний період став для холдингу досить насиченим на вагомі події. Ми підсумовуємо квартал з упевненим зростанням виручки та чистого прибутку, а також новинами з розширення структури холдингу. У грудні ми оголосили про завершення операції з придбання Банку Kassa Nova, який вже перейменовано в Банк Фрідом Фінанс Казахстан. Крім того, грудень також ознаменувався покупкою американського брокера Prime Executions, який нарощує нашу світову присутність та створює умови для розвитку на ринку США. Ми демонструємо позитивні результати та будемо намагатися продовжувати цей тренд».


Основні події ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА у ІІІ кварталі 2021 фіскального року

  • З 19 жовтня ТОВ «Фрідом Фінанс Україна» надає інвесторам онлайн-доступ до ринку строкових контрактів через власну платформу Tradernet. Найпопулярнішим інструментом на строковому ринку є ф'ючерс на валютну пару гривня - долар.
  • 22 жовтня 2020 року акції міжнародної групи компаній Freedom Holding Corp. почали активно торгуватися на АТ «Українська біржа» (категорія «Позалістингові цінні папери») під тікером FRHC, Freedom Holding Corp. ТОВ «Фрідом Фінанс Україна» підтримує ліквідність по FRHC як маркетмейкер.
  • За підсумками торгів на Українській біржі за 2020 рік ТОВ «Фрідом Фінанс Україна» зайняло третю позицію у категорії «Провідні оператори ринку облігацій», третю позицію у рейтингу «Провідні оператори ринку акцій і сертифікатів фондів» і шосту позицію у рейтингу «Провідні оператори строкового ринку».

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»