Freedom Holding Corp. отримав три визначні міжнародні нагороди

Freedom Holding Corp. став переможцем у двох номінаціях щорічної премії International Finance Awards – Most Innovative Securities Brokerage Company Kazakhstan 2021 та Best Research House – Kazakhstan 2021.

Щорічна премія International Finance Awards відзначає галузеві таланти, лідерські якості, чисту вартість активів та можливості на міжнародній платформі. 

Премію заснували International Finance, який є діловим фінансовим журналом преміум-класу. Його видає британська компанія International Finance Publications Limited.

Після ретельного розгляду кандидатур, на підставі їхньої заявки та минулих досягнень кваліфікована дослідницька група визначає переможців. 

Тімур Турлов, CEO, Freedom Holding Corp.:

«У нас, справді, одна з найсильніших аналітичних команд, яка вже не вперше відзначається високими міжнародними нагородами. Наші аналітики щодня роблять величезну дослідницьку роботу, щоб клієнти компанії отримували найсучасніші та актуальні дані щодо ринку та публічних компаній. Друга номінація, безумовно, виправдана, тому що не лише у брокерських компаніях, але загалом у всьому холдингу ми впроваджуємо та застосовуємо інноваційні підходи у роботі».

Крім того, АТ «Фрідом Фінанс» вшановано бронзовою нагородою Федерації євро-азійських фондових бірж (FEAS) Champions League Award 2021 у категорії «Ринок фіксованого доходу».

«У Казахстані ми пропонуємо своїм клієнтам різні рішення у їхніх потребах інвестувати у боргові цінні папери та інші інструменти з фіксованою прибутковістю. За останні кілька років на KASE з'явилося безліч міжнародних облігацій та локальних прибуткових корпоративних історій, але особливою гордістю серед безлічі інструментів з фіксованою прибутковістю є ІПІФ Fixed Income USD. Хочу наголосити на тому, що на цю номінацію нас висунула Казахстанська фондова біржа, що, безумовно, говорить про визнання з боку колег. Я вірю, що спільними зусиллями ми продовжимо розвивати можливості у всіх напрямках фондового ринку Казахстану», – зазначив Тімур Турлов, CEO Freedom Holding Corp. і засновник ІК «Фрідом Фінанс».

Freedom Finance_FEAS Certificate

Freedom Holding Corp. - Kazakhstan - BRH -Certificates

Freedom Holding Corp. - Kazakhstan - Certificates

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»