Інформація про відсутність податкового боргу

Товариство з обмеженою відповідальністю «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА», код ЄДРПОУ 21654295, (надалі – ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА», Товариство) цим листом повідомляє та підтверджує, що протягом 2019 року у ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» були відсутні податковий борг по сплаті податків, зборів та обов’язкових платежів, заборгованість по сплаті ЄСВ та будь-яка інша заборгованість перед державним та місцевими бюджетами, клієнтами та контрагентами Товариства.

Разом з тим, на пошуковому сайті «You Control» за результатами пошуку нашого Товариства відображається інформація, зокрема, про наявність станом на 01.10.2019 року податкового боргу у ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» у сумі 591 228, 72 грн.

З врахуванням вищевказаного повідомляємо, що у червні 2019 року ГУ ДПС у м. Києві проведено планову документальну перевірку Товариства, за результатами проведення якої контролюючим органом прийняті податкові повідомлення-рішення, якими Товариству донараховано податкові зобов’язання з ПДВ на загальну суму 591 228, 72 грн.

Товариство, не погодившись з вищевказаними податковими повідомленнями-рішеннями, оскаржило їх в порядку адміністративного оскарження згідно з положеннями Податкового кодексу України (надалі - ПКУ) до Державної податкової служби України.

Варто зазначити, що згідно з положеннями п. 56.15 ст. 56 ПКУ протягом усього строку адміністративного оскарження податкового повідомлення-рішення податкові вимоги про сплату податкового боргу з податку, що оскаржується, не надсилаються, а сума грошового зобов'язання, що оскаржується, вважається неузгодженою.

Державна податкова служба України своїм рішенням від 26.09.2019 року за №3422/6/99-00-08-05101 задовольнило скаргу ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» та скасувало вищевказані податкові повідомлення-рішення.

З врахуванням вищевикладеного, ні станом на 01.10.2019 р., ні протягом усього процесу адміністративного оскарження вищевказаних податкових повідомлень-рішень жодної податкової заборгованості за ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» фактично не обліковувалося, жодних податкових вимог про обов’язок сплатити податковий борг наше Товариство не отримувало, що підтверджує відсутність будь-якого податкового боргу у ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА».

Таким чином інформація, яка міститься на пошукову сайті «You Control» щодо наявності  у ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» станом на 01.10.2019 року податкового боргу у сумі 591 228, 72 грн., не відповідає дійсності.

Powered by Froala Editor

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»