Invest Fest 2020: відвідати, не можна пропустити

Invest Fest 2020 року – це благодійний онлайн-марафон від Фрідом Фінанс Україна, який пройде 12 червня 2020 року. Його мета – підвищити рівень фінансової грамотності українців і зібрати гроші для лікування дітей в Інституті Амосова.
 

 Під час кризи можливо не тільки зберегти, а й примножити свої матеріальні активи, -
впевнені інвестиційні аналітики Фрідом Фінанс Україна, - головне розумно розпорядитися своїми фінансами.
 

Необхідний розмір інвестиції залежить від вашої мети. Якщо хочете впливати на діяльність акціонерного товариства - наприклад, пропонувати власні проекти рішень на загальних зборах, то потрібно купувати не менше 10% акцій підприємства. А якщо ви хочете здійснювати портфельне інвестування без вирішального впливу на підприємство, досить мати 100 дол. США і купити навіть одну акцію підприємства.
 

Ще дешевше - інвестувати в облігації внутрішніх державних позик. Такі державні цінні папери випускає Міністерство фінансів, а купити їх можна, наприклад, в банку або у Фрідом Фінанс Україна. Вартість однієї облігації у цієї інвестиційної компанії становить 1150 гривень. При цьому інвестори не платять ніяких комісій, отримують дохід щомісяця і в будь-який момент можуть продати облігації назад. У разі валютних облігацій ціна однієї держоблігації становить 1150 дол. США.

«Поставивши ідеєю підвищення рівня фінансової грамотності українців, ми організували одноденний онлайн-марафон Invest Fest 2020. Він призначений для тих, хто шукає нові можливості. 12 червня відомі блогери, коучі, психологи, аналітики, СЕО компаній і топ-менеджери держорганів будуть говорити з учасниками марафону про «карантинну кризу» і її вплив на кожного з нас. Програма вміщує три основні блоки: «Як не падати духом під час і після карантину?», «Про інвестиції в кризу, наша позиція - Strong Buy», панельну дискусію «Інвестиційний клімат в Україні, куди українцям слід інвестувати», а також завершальний розважальний блок», - коментує маркетинговий директор Фрідом Фінанс Україна Борис Цомая.
 

Спікери заходу 

  • Психолог Ольга Королик.
  • Фінансовий блогер Мирослав Король.
  • Директор компанії West Mills Станіслав Луцкович.
  • Генеральний директор Freedom Holding Сorp. Тимур Турлов.
  • Президент інвестиційної групи "Універ" Тарас Козак.
  • Інвестиційний експерт Ерлан Абдікарімов.
  • Начальник управління депозитарної діяльності Андрій Супрун.
  • Член НКЦПФР Дмитро Тарабакін.
  • Директор з розвитку бізнесу Української біржі Олексій Сухоруков.
  • Керівний партнер венчурного фонду TA Ventures Тігіпко Вікторія.
  • Журналіст Петро Шевченко та інші.

  

Про що ви дізнаєтеся на онлайн-марафоні

1. Як розпоряджатися бюджетом у кризу і не панікувати в складній ситуації.

2. Що буде зі світовою і українською економікою в найближчій перспективі.

3. Куди і як інвестувати, щоб отримувати стабільний пасивний дохід.



Програма Invest Fest 2020 передбачає три блоки:

  • Як не падати духом під час і після карантину?
  • Про інвестиції в кризу, наша позиція – Strong Buy. 
  • Інвестиційний клімат в Україні, куди українцям слід інвестувати.

 

Більше подробиць – на сайті.


 
Експерти ринку розкажуть, як розпоряджатися бюджетом в кризу, як не панікувати і не робити бездумних вчинків, куди і як слід інвестувати, щоб отримувати стабільний пасивний дохід в кризовий час, як зібрати капітал і пережити непрості часи, поділяться міркуваннями про те, що буде з світовою та українською економікою в найближчій перспективі.
 

Мистецтво і фінанси з одного боку не сумісні поняття, а з іншого - взаємодоповнюючі творчі мотиватори. Вперше в живому ефірі під час Invest Fest 2020 відомі українські митці, композитор і піаніст-віртуоз Євген Хмара і художник-монументаліст Роман Мінін, під час заходу створять твори, що натхненні виступами і дискусіями спікерів.
 

Фрідом Фінанс Україна - інвестиційна компанія, яка відкриває перед клієнтами глобальні перспективи в світі цінних паперів та фондового ринку. Входить до складу холдингу FREEDOM HOLDING CORP. (США), брокери якого надають клієнтам доступ до світових фондових ринків. Акції холдингу пройшли лістинг на фондовій біржі NASDAQ (тікер-код FRHC). Фрідом Фінанс Україна - перший і поки єдиний учасник фондового ринку, який відновив доступ клієнтів до біржових торгів через Інтернет.



Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»