Компанія ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА отримала ліцензію андеррайтера на ринку цінних паперів

11 березня 2021 року Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України видала ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» ліцензію на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, а саме андеррайтингу. Відповідне рішення опубліковано на сайті комісії. Термін дії ліцензії необмежений.

 

Тепер ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» може консультувати емітентів щодо розміщення їхніх цінних паперів на вітчизняному фондовому ринку. Компанія як андеррайтер залучатиме капітал для емітентів (компанії, місцеві органи влади), організувавши первинне публічне розміщення акцій (IPO) чи облігацій. За запитом клієнта ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» зможе також проводити вторинне розміщення цінних паперів (SPO), якщо початково залученого капіталу виявилося недостатньо.


«Після отримання цієї ліцензії ми можемо допомогти багатьом українським компаніям залучити капітальні інвестиції для організації або розвитку свого бізнесу. Також це свідчить про особливу довіру до нас зі сторони регулятора фондового ринку України та підкреслює нашу надійність», — прокоментувала Марина Машковська, генеральний директор ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА».

 

Окрім нової ліцензії андеррайтера на ринку цінних паперів ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» має ліцензії на здійснення дилерської, брокерської та депозитарної діяльності депозитарної установи.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»