Корпоративні облігації компанії «ЕСКА Капітал» із дохідністю 16% — лише для клієнтів ФРІДРОМ ФІНАНС УКРАЇНА

З 15 жовтня лізингова компанія «ЕСКА Капітал» почала випуск корпоративних облігацій серії D. ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» виступає андеррайтером розміщення та дає можливість своїм клієнтам взяти участь у розміщенні цінних паперів на первинному ринку й придбати облігації з найкращою дохідністю  — 16%.

ЕСКА Капітал — лідер українського ринку лізингу в сегменті фінансування мікро- та малого бізнесу. У 2020 році компанія розмістила та розпродала облігації серій В та С. 

Цьогоріч компанія пропонує облігації серії D із простою дохідністю 16%. Андеррайтингом цінних паперів на біржі займається ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА», що у березні 2021 року отримало безстрокову ліцензію НКЦПФР на здійснення такої діяльності. 

ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА пропонує своїм клієнтам на первинному ринку купити цінні папери з першопочатковою простою дохідністю на рівні 16% річних. Пропозиція особливо вигідна, якщо врахувати, що на вторинному ринку дохідність може знизитися до 14,5-15% (простої дохідності) річних. Ефективна дохідність цінних паперів (з умовою реінвестування купонних виплат) може сягати 17%. 

Подати заявку на купівлю облігацій компанії «ЕСКА Капітал» на первинному ринку з дохідністю 16% у ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА можна до 21 жовтня 2021 року включно. Пізніше придбати цінні папери можна буде на вторинному ринку з нижчою дохідністю. Номінал одного цінного паперу становить 1000 гривень. Мінімальна кількість — 50 шт. 

Детально про умови випуску облігацій для інвесторів, що купують цінні папери на первинному ринку (pdf, 160 КБ)

Щоб купити цінні папери лізингової компанії на первинному ринку, вам потрібно до 21 жовтня: 

  1. Мати відкритий рахунок у ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА або відкрити його у будь-якій із 13 філій компанії по Україні. 
  2. Поповнити рахунок через касу у філії або банк на суму, яка потрібна для купівлі вибраної кількості цінних паперів.
  3. Подати через свого інвестиційного експерта доручення на купівлю цінних паперів. 

Купонний дохід розміром 13,15 грн на одну облігацію буде нараховуватися на рахунок кожні 30 днів. Ви можете накопичувати його, реінвестувати або виводити й витрачати. Термін обігу цінних паперів становить майже 3,5 роки.

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»