НКЦПФР погодила участь Freedom Holding Corp. у капіталі Української біржі

     3 червня 2020 року Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку дала дозвіл компанії Freedom Holding Corp. (США) на придбання істотної частки акцій Української біржі. Freedom Holding Corp. є материнською компанією ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА», професійного учасника ринку цінних паперів України.

     «Рішення про входження в капітал біржі такого сильного акціонера в сучасних реаліях — безумовно, позитивна новина як для нас, так і для всього фондового ринку України. Це хороший сигнал про те, що не лише місцеві гравці, але і міжнародні інвестори бачать потенціал нашого ринку та вірять у швидке відновлення української економіки», — прокоментував подію Артемій Єршов, Голова Правління Української біржі.

    «Freedom Holding Corp. (США) активно реалізовує стратегію розвитку в Україні. Для нас це дуже важливий етап, який надалі дасть змогу реалізовувати стратегічні інвестиційні можливості для українських інвесторів. ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА планує зайняти позиції лідера, як професійний торговець цінними паперами на фондовому ринку України. Ми зацікавлені в розвитку ринку, підтримці інфраструктури, у розвитку термінових контрактів (ф'ючерсів) та інших похідних фінансових інструментів», — зазначає Марина Машковська, генеральний директор ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА».

    За додатковою інформацією прохання звертатися:

• На Українську біржу за телефоном +38 (044) 495 74 74 або електронною поштою info@ux.ua. 

• До ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА за телефоном +38 (067) 775 87 38 або електронною поштою marketing@ffin.ua. 

    ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» входить до складу холдингу FREEDOM HOLDING CORP. (США), брокери якого надають клієнтам доступ до світових фондових ринків. Акції холдингу пройшли лістинг на фондовій біржі NASDAQ (тікер-код FRHC). ТОВ «ФРИДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» — перший і поки єдиний учасник фондового ринку, який відновив доступ клієнтів до біржових торгів через Інтернет. 

    Українська біржа — провідний організований ринок акцій і строкових контрактів в Україні. Торги на біржі стартували у березні 2009 року. З перших місяців існування вона стала технологічним лідером фондового ринку України — першою запустила торги в режимі «ринок заявок», інтернет-трейдинг, угоди репо, центрального контрагента та строкового ринку.


Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»