Про роботу ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» під час карантину

Про роботу ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» під час карантину 

Шановні клієнти! 

Забезпечення безпеки кожного з вас та нашого персоналу залишається головним у роботі ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА. Компанія працює,  ми впровадили додаткові заходи, щоб запобігти поширенню коронавірусу: дезінфікуємо всі поверхні в офісних приміщеннях, просимо відвідувачів дотримуватися дистанції 1 м один від одного, вибирати безготівковий спосіб розрахунків.

Регіональні філії працюють за звичним графіком, проте ми просимо утриматися від відвідування офісів без нагальної потреби. Чернівецьке відділення ФРІДОМ ФІНАНС УУКРАЇНА у зв’язку з особливо складною ситуацією в області працює у режимі віддаленої роботи.

Нагадуємо, що більшість операцій на фондовій біржі можна здійснити через веб термінал Tradernet. Якщо ви досі не є користувачем онлайн-сервісу, зверніться за допомогою до менеджерів свого відділення за телефоном філії. 

Всі інвестиційні експерти також із вами на зв’язку та готові проконсультувати з будь-яких питань. Якщо вам потрібно відвідати офіс, домовтеся про візит завчасно за номером телефону вашого регіонального відділення. 

Ми піклуємося про ваше здоров’я й виконуємо вимоги постанови КМУ «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11 березня 2020 р. №211 та ст. 29 ЗУ «Про захист населення від інфекційних хвороб. 

Про будь-які зміни в роботі повідомлятимемо додатково. Сподіваємося на ваше розуміння, адже ці заходи допоможуть нам всім зупинити розповсюдження коронавірусу.

Бережіть себе та своїх близьких!


Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»