У ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» запроваджено тимчасову адмінстрацію

 

З 11 червня 2024 року у ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» за рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку вводиться тимчасовий керівник виконавчого органу професійного учасника ринків капіталу. Це стало можливим у зв’язку з прийняттям Верховною радою нового Закону України щодо регулювання та нагляду на ринках капіталу та організованих товарних ринках (№3585-ІХ).

 

Мета роботи тимчасового керівника ー захист інвесторів і клієнтів компанії, забезпечення схоронності капіталу та активів, пошук рішень для повернення активів клієнтів, що, на жаль, вимушено залишаються замороженими на рахунках через введення у жовтні 2022 року санкційних обмежень щодо ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА».

 

Тимчасова адміністрація в ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» запроваджується строком на один календарний рік до 10 червня 2025 року. Тимчасовим керівником виконавчого органу професійного учасника ринків капіталу за результатами конкурсного відбору призначили  Бондарчука Олександра Петровича. 

 

«В умовах, що склалися навколо підприємства, ми підтримуємо введення тимчасового керівника в компанію, будемо повністю сприяти його роботі відповідно до вимог законодавства. З моменту накладення санкційних обмежень понад 1,5 року тому і ми, і регулятор ринку, і представники влади шукали способи повернути клієнтам активи, які вимушено виявилися замороженими на рахунках. Віримо, що це рішення регулятора в результаті може допомогти зсунути ситуацію з мертвої точки» ー коментує ситуацію Марина Бартошек. 


Введення тимчасової адміністрації до ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» жодним чином не впливає на стан клієнтських брокерських та депозитарних рахунків та на облік активів на них. Якщо у вас виникають питання, ви можете отримати на них відповіді за електронною поштою info@ffin.ua

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»