Activision Blizzard почала співпрацювати у справі про інсайдерську торгівлю

Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI) розпочала співпрацю з федеральною владою США у розслідуванні інсайдерської торгівлі акціями компанії, випливає з повідомлення Reuters.

Activision Blizzard отримала запити на інформацію від Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC) та повістку до суду від Міністерства юстиції. З повідомлення компанії випливає, що запити SEC можливо пов'язані з розслідуванням торгівлі цінними паперами третіми особами, зокрема відомими генеральному директору Activision Blizzard, до оголошення про угоду з Microsoft (NASDAQ: MSFT). У січні Microsoft погодилася придбати Activision за ціною $95 за акцію, або загалом за $68,7 млрд, що стало найбільшою в історії угодою в індустрії відеоігор.

Минулого місяця Wall Street Journal розповів, що медіамагнати Баррі Діллер та Девід Геффен, а також інвестор Олександр фон Фюрстенберг придбали опціони на акції після того, як фон Фюрстенберг зустрівся з генеральним директором Activision Боббі Котіком та за кілька днів до того, як компанія повідомила про продаж Microsoft.

Минулого місяця Діллер повідомив агентству Reuters, що ніхто з них нічого не знав про можливе придбання та діяв, виходячи з переконання, що Activision недооцінена і може стати приватною або бути поглиненою.

Акції ATVI 14 квітня впали на 0,21% до $78,93.

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»