Акції Fitbit подорожчали після презентації нового розумного годинника

Акції виробника електроніки Fitbit Inc. (FIT, NYSE) на торгах 28 серпня подорожчали на 5,96% до $ 3,02. Причиною стала презентація розумного годинника Fitbit Versa 2, який інтегрується з голосовим помічником Alexa від компанії Amazon. Нові розумні години наступають на конкуренцію з лідером ринки – розумних годинників від Apple. Для цього у Versa 2 є безліч функцій, необхідних для залучення клієнтів. Годинник Versa 2 мають популярні додатки, що включають в себе розумний будильник і аналізатор якості сну, музичний додаток Spotify. Важливим доповненням медичні можливості: моніторинг сердечної діяльності, датчик оксигенації. 


В даний час у Fitbit є більше можливостей стати популярними серед цифрових сервісів для людей, які слідкують за здоров’ям. Компанія представляла власний фітнес-сервіс Fitbit Premium. Цей сервіс по підписці відкриває доступ до даних зібраних датчиком Versa 2 і відповідним алгоритмом, допомагаючи вести здоровий образ життя. Fitbit планує залучити велику кількість підписників на ринку цифрового здоров’я. Цей ринок може досягти $ 500 млрд до 2025 р., і боротьба за нього вже почалася. 


Лідером є Apple, но і Fitbit може отримати значну долю цього ринку, якщо їхня продукція буде привабливою для споживачів. Зараз сегмент рішень для цифрового здоров’я, складає всього 10% від продажів Fitbit, і компанія доводиться вступати в бій за долю ринку з сильними гравцями: Samsung та Apple.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»