Акції ІТ-компанії Endurance International подорожчали на 62% завдяки новині про придбання

Акція компанії - постачальника інтернет-послуг Endurance International Group Holdings, Inc. (EIGI, NASDAQ) подорожчали на 61,96% до $9,41 на торгах 2 листопада. Ринкова капіталізація склала $1,42 млрд. Причиною стало повідомлення про продаж бізнесу Endurance.

У понеділок вранці Endurance повідомила про остаточну угоду про продаж свого бізнесу за $3 млрд за $9,5 за акцію, що стало причиною зростання котирувань в той же день. Покупцем виступає інвестиційна фірма Clearlake Capital Group. Велика сума угоди говорить про те, що покупець бачить довгостроковий потенціал Endurance.

Endurance забезпечує маркетинг через соцмережі, e-mail, і різноманітні інтернет-майданчики. Endurance працює на всіх ключових ринках: у Азії, Європі та Північній Америці.

Разом з оголошенням про продаж, Endurance опублікувала звіт за третій квартал, в якому компанія вказала зростання кількості передплатників хмарних сервісів на +4% рік до року, а виручка зросла на +3% до $278 млн. Вільний грошовий потік зріс на +53% до $42,6 млн.

В даний час продаж Endurance вельми вірогідний, так як компанії уклали угоду про продаж, а керівництво оцінює угоду позитивно. Для акціонерів передбачена хороша премія, яку можна використовувати для покупки інших цінних паперів.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»