Аналітики покращують прогноз щодо акцій ChargePoint Holdings напередодні звіту

Оператор зарядних станцій ChargePoint Holdings Inc. (NYSE: CHPT) наступного тижня планує подати звіт за другий фінансовий квартал. Очікування аналітиків Уолл-стріт загалом позитивні, і деякі з них навіть покращили прогнози щодо акцій компанії.

Згідно з прогнозом керівництва ChargePoint Holdings, у другому фінансовому кварталі виручка зросте на 80% р/р. Але треба враховувати, що кілька останніх кварталів компанія перевершує власні прогнози.

Аналітики JP Morgan нещодавно підвищили цільову ціну по акціях ChargePoint Holdings із $18 до $20. При цьому фахівці наголошують, що інфляція продовжить чинити тиск на маржу компанії. Деякий імпульс бізнесу надасть нещодавно підписаний президентом США Джо Байденом Закон про зниження інфляції (Inflation Reduction Act).

Закон пропонує значні податкові пільги людям, які купують електромобілі, що відповідають вимогам. Передбачається, що це сприятиме розвитку галузі та принесе користь великим гравцям у ній, у тому числі ChargePoint Holdings.

Раніше аналітики Bank of America також підвищили цільову ціну акцій ChargePoint Holdings з $14 до $15,5 за акцію, у тому числі через вищезгаданий закон. В інвестиційному банку також прогнозують, що ChargePoint Holdings стане одним із бенефіціарів нових заходів щодо боротьби з інфляцією.

За даними на кінець першого фінансового кварталу, ChargePoint Holdings включає понад 188 тисяч зарядних портів для електромобілів. Компанія є одним із провідних фахівців у галузі технологій зарядки електромобілів і продовжує робити масштабні інвестиції в розширення мережі, що не дозволяє отримувати прибуток.

На торгах 25 серпня акція CHPT коштувала $15,69.       

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»