Аналітики поліпшили прогноз по круїзному сектору

На цьому тижні аналітики інвестиційної компанії Macquarie Group оновили свої прогнози щодо найбільших круїзних компаній. В цілому, фахівці вірять у швидке відновлення туристичної галузі і високий попит на круїзні тури на фоні проведення масової вакцинації.

В Macquarie Group встановили рекомендацію по акціях Carnival Corporation (NYSE: CCL), Norwegian Cruise Line Holdings (NYSE: NCLH) і Royal Caribbean (NYSE: RCL) «вище за ринок». Ці три акції на торгах 3 березня подорожчали в середньому на 3,7%.

Цікаво, що прогноз аналітиків був оновлений після того, як Norwegian Cruise Line і Royal Caribbean визнали, що відчувають проблеми з готівкою для підтримки діяльності. Фактично, зараз усі круїзні компанії збільшили боргове навантаження, хоча круїзна діяльність ще не відновилася. У той же час фахівці Macquarie стверджують, що основні негативні чинники для круїзних компаній вже майже зникли. Аналітики також позитивно оцінюють масову вакцинацію, яка може стати каталізатором відновлення туристичної галузі в цілому і круїзного сектора зокрема.

На торгах 3 березня NCLH коштувала $33,13, CCL - $28,67, а RCL - $94,48.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»