Beyond Meat знову повернеться в McDonald's?

За офіційно непідтвердженою інформацією, найближчим часом виробник рослинного замінника м'яса Beyond Meat Inc. (BYND, NASDAQ) повернеться в ресторани мережі McDonald's Corp. (MCD, NYSE).

За останні квартали Beyond Meat уклала кілька угод з великими мережами громадського харчування та ритейлерами для поширення різних видів своїх продуктів. Beyond Meat продає рослинну їжу в магазинах мережі Kroger і її дочірньої компанії Harris Teeter, а також в мережах Target Super Target, Publix і в магазинах роздрібного гіганта Walmart. За даними за вересень, рослинне м'ясо Beyond Meat присутній в 26 тис. американських торгових точках. Для порівняння, конкурент Beyond Meat - компанія Impossible Foods - продає свої продукти в 11 тис. торгових точках.

Зараз пропозиція Beyond Meat включає гамбургери, сосиски, ковбаси та інші продукти. Одним з партнерів Beyond Meat була мережа McDonald's (в Канаді), для якої Beyond Meat поставляла рослинне м'ясо для вегетаріанських бургерів. До теперішнього часу цього бургера вже немає в меню, однак це пов'язано із закінченням тестування, а не з проблемами прийняття. В цілому, Beyond Meat відзначала, що випробування пройшли успішно.

За непідтвердженою інформацією, Beyond Meat планує запустити партнерський проект в мережі Mcdonald's в Великобританії. Інформація була опублікована в пресі, але не отримала підтвердження від жодної зі сторін. За даними Vegan Food UK, у неї є «фотографічні докази» того, що Beyond Meat почне продавати свої гамбургери в ресторанах McDonald's Великобританії. Як скоро це станеться, джерело не вказує. Якщо гамбругери Beyond Meat дійсно з'являться в Великобританії, то, швидше за все, будуть позитивно сприйняті публікою. Молодіжна публіка лояльно ставиться до вегетаріанського харчування, пов'язуючи це з турботою про екологію. Так як інформації від Beyond Meat немає, то можна зрозуміти, буде робота в Великобританії випробуванням або довгостроковим контрактом. У будь-якому випадку, географічне просування Beyond Meat - це позитивна новина для інвесторів.

На торгах 8 жовтня акція *BYND* коштувала *$193,38.*

Нагадаємо, що McDonald's Corp. (MCD, NYSE) оголосила про збільшення квартальних дивідендів на 3% - до $1,29 на акцію. Поточна квартальна дивідендна дохідність скаладє 0,56%. Дата закриття реєстру під дивіденди призначена на 01.12.2020.


Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»