Біржа фрілансерів Fiverr International запустила масштабну маркетингову програму

За останній місяць акції платформи з пошуку роботи Fiverr International Ltd. (FVRR, NYSE) подорожчали майже на +40%. Причиною було прийняття інвесторами кампанії по ребрендингу.

Fiverr International володіє однією з кращих платформ, яка об'єднує фрілансерів і роботодавців. У період пандемії COVID-19 попит на тимчасову і віддалену роботу виріс, що збільшило частоту звернень до платформи компанії. Деякі інвестори побоювалися, що вибухове зростання інтересу до Fiverr International буде тимчасовим. Проте, час показав, що віддалена робота - це довгостроковий тренд, тобто фрілансери різних спеціальностей залишаться важливою частиною ринку праці.

На початку вересня Fiverr International почала масштабну кампанію по ребрендингу. Програма проходить під гаслом «Все починається тут» і підтримується короткими відеороликами в соціальних мережах, потокових відеосервісах і рекламою на національному телебаченні. Fiverr також прийняла новий логотип та інші візуальні уявлення бренду. Інвестори і клієнти Fiverr International позитивно сприйняли зміни, що відбуваються, що стало однією з причин зростання акцій.

На тлі високого попиту на віддалену роботу продажі Fiverr International у другому кварталі виросли на 82% рік до року, хоча по GAAP компанія все ще залишається збитковою. Ризиком залишається висока волатильність акцій компанії, оскільки вона продовжує оптимізувати бізнес-модель, інвестувати в розвиток, жертвуючи прибутком.

Зараз ринок праці в США та інших країнах серйозно перекроюються, і все більшого значення набувають тимчасові і віддалені працівники, яких наймають для виконання певних проектів. У такій ситуації прогноз для Fiverr International позитивний. На Уолл-стріт вважають, що за підсумками всього року Fiverr збільшить виручку на 66-68%, а в поточному кварталі виручка зросте на 72-76% рік до року.

На торгах 7 жовтня акція FVRR коштувала $152,55.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»