Чому Beyond Meat більше місяця у висхідному тренді?

Компанія - виробник замінника м'яса Beyond Meat Inc. (BYND, NASDAQ) вже кілька тижнів демонструє зростання котирувань. Швидке зростання продажів, розширення продуктової лінійки і невизначеність у сфері виробництва м'яса - основні драйвери зростання Beyond Meat.



На початку травня Beyond Meat повідомила підсумки кварталу і відзвітувала про зростання продажів більш ніж на 140% і отриманні прибутку. Новина стала несподіваною для Уолл-стріт, що стало каталізатором котирувань. Інвестори позитивно сприйняли той факт, що Beyond Meat продовжує рости навіть на тлі закриття великої кількості ресторанів в США і інших країнах на через COVID-19.


Під час пандемію Beyond Meat компенсувала зниження продажів в ресторанах за рахунок розширення продуктової лінійки. Тепер серед товарів компанії різні м'ясні продукти: від котлет до сосисок для сніданку. Фактично, стравами з рослинної м'яса Beyond Meat можна харчуватися протягом усього дня.


Крім того, Beyond Meat співпрацює з декількома мережами швидкого харчування, які здійснювали доставку їжі в умовах коронавіруса. З урахуванням того, що багато ресторанів готуються знову відкритися в міру ослаблення карантину, доходи від ресторанів Beyond Meat незабаром можуть отримати новий імпульс.


На торгах 13 травня акція BYND коштувала $ 134,51.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»