First Solar продовжує отримувати багаторічні контракти

Минулого тижня компанія - постачальник сонячних панелей First Solar Inc. (FSLR, NASDAQ) повідомила про дві багаторічні угоди на продаж сонячної енергії в США. Галузь продовжує розвиватися, незважаючи на COVID-19, і в майбутньому може отримати додатковий імпульс через волатильність цін на сонячну енергію.

 

First Solar підписала 15-річні угоди на поставку енергії від сонячної електростанції Rabbitbrush Solar в штаті Каліфорнія, США. Енергія зі станції потужністю 100 МВт буде спрямована споживачам через три місцевих розподільні організації.

 

Відновлювальна енергетика продовжує розвиток, незважаючи на кризу COVID-19. Попит на енергію зі стійкою вартістю залишається високим, і сонячні електростанції - це довгострокові проекти, які малочутливі до коротких кризових періодів. Зокрема, термін служби сонячних панелей складає 25 років і більше.

 

Електростанція Rabbitbrush Solar буде введена в експлуатацію в другому кварталі 2022 року і буде оснащена батареєю потужністю 20 МВт, яка дозволить забезпечувати споживачів енергією протягом 2,5 годин. 

 

На торгах 27 квітня акція FSLR коштувала $ 43,26.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»