Фондові індекси США продовжують зазнавати тиск продажів

Фондові індекси США закрилися 19 травня у мінусі, розвиваючи зниження з попередньої сесії, коли S&P500 (-0,58%) наблизився до території "ведмежого ринку".

8 із 11 секторів S&P500 закрилися в червоній зоні під час волатильної сесії. Побоювання з приводу зростання були посилені черговою порцією розчаруючих звітів про прибуток та економічні дані, а також зростанням цін на нафту, які трималися на рівні $110 за барель.

Акції Cisco Systems зазнали розпродажу після того, як компанія представила розчаровуючий прогноз, у той час, як інвестори побоюються інфляції та зростання відсоткових ставок. Акції Apple і виробника мікросхем Broadcom також знизилися, негативно вплинув на індекс S&P500.

Долар США знизився до 2-тижневого мінімуму стосовно найбільших світових валют. В умовах зростання волатильності на світових фінансових ринках, долар різко знизився щодо японської ієни та швейцарського франка, які зазвичай залучають інвесторів у періоди ринкового стресу чи ризику. Курс євро при цьому зріс на 1,16% - до $1,0585.

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»