Goedeker's планує вихід на біржу


Goedeker's, власник платформи для онлайн-торгівлі побутовими приладами та товарами для дому, 22 квітня 2020 року подав до Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) заявку на первинне публічне розміщення акцій.

Goedeker's (GOED) поки не визначилася, на якій з американських бірж вона планує провести IPO, це не вказує на передбачувану кількість акцій і їх ціновий діапазон. Однак відомо, що компанія планує залучити $ 11,5 млн. За ці роки компанія зі штаб-квартирою в Сент-Луїсі, штат Міссурі, зросла з місцевого традиційного ритейлера в одного з 30 найбільших роздрібних продавців побутової техніки в країні. Більше 90% її продажів здійснюється онлайн. Компанія використовує гібридний підхід до маркетингу та продажів для клієнтів в Інтернеті. На їх сайті представлено близько чверть мільйона найменувань товарів, 10% з них належать таким світовим брендам, як Bosch, GE, Maytag, Whirlpool, LG, Samsung, Sharp, Kitchen Aid і ін.

 

Згідно з прогнозами Statista, до 2024 року ринок побутової техніки в США щорічно буде зростати на 13-14%. У 2020 році витрати населення на побутову техніку перевищать $ 22,5 млрд. За минулий рік обсяг продажів Goedeker's склав $ 47,6 млн. 80% виручки принесла реалізація побутової техніки, 14% - меблів і 5% - інших товарів для дому.

 

У 2019 збитки компанії склали $ 2,5 млн. У 2018 році Goedeker's отримала прибуток в розмірі $ 2,0 млн при загальній виручці $ 56,3 млн.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»