Інтернет-платформа Sea Limited відмовляється від електронної комерції в Індії

Платформа електронної комерції та розваг Sea Limited (NYSE: SE) повідомила про припинення діяльності свого підрозділу онлайн-продажів Shopee в Індії. Новина загалом була позитивно прийнята інвесторами. На торгах 29 березня акція SE коштувала $127,36, подорожчавши за один день більш ніж на 8%.

Геополітична невизначеність стала основною причиною обмеження бізнесу електронної комерції Sea Limited. Вже цього тижня компанія має намір закрити підприємство з Індії. До цього платформа повідомила про зупинення роботи у Франції. Ймовірно, однією з причин оптимізації міжнародної структури став нещодавній звіт, який показав помітне зростання чистого збитку — вищий, ніж прогнозували на Уолл-стріт.

Тому аналітики позитивно оцінили вихід Sea Limited з Індії. Зокрема, Morgan Stanley вважає, що компанія виявляє розумну обережність, залишаючи ринок, і цей крок допоможе обмежити збитки Shopee.

Зазначимо, що Sea Limited є багатопрофільною компанією, яка пропонує розважальні послуги, зокрема мобільні ігри, а також працює у сегменті електронної комерції. Компанія має сильні позиції в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, її штаб-квартира знаходиться в Сінгапурі.

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»