ІТ-компанія CoreLogic опублікувала звіт за перший квартал

Компанія - постачальник ІТ-послуг CoreLogic, Inc. (CLGX, NYSE) минулого тижня опублікувала звіт за перший квартал 2020 р. CoreLogic працює в сфері нерухомості, і криза COVID-19 змусила компанію відправити 95% співробітників на дистанційну роботу. Тим не менш, компанія показала зростання виручки, а котирування CLGX практично відновили втрати від розпродажів в березні 2020 р.

Компанія CoreLogic - один з провідних постачальників ІТ-рішень для роботи з нерухомістю в США. Компанія надає інструменти для управління покупкою і продажем об'єктів нерухомості, страхуванням, пошуком підходящих варіантів і т. д.


 Виручка CoreLogic залежить від обсягів угод з нерухомістю в США, що є негативним фактором в умовах практично повної зупинки цієї активності в період кризи COVID-19. У той же час, компанія може отримати вигоду з ситуації, що склалася в середньостроковій перспективі, так як економічні наслідки COVID-19 призведуть до зміни власників у багатьох об'єктів нерухомості.


За останні 12 місяців акція CLGX практично не змінилася в ціні і коштувала $ 40,59 на торгах 4 травня. Ринкова капіталізація склала $ 3,21 млрд.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»