Хмарна компанія Twilio прогнозує зростання вище очікувань

Минулого тижня хмарна компанія Twilio Inc. (TWLO, NYSE) представила свій прогноз по виручці на найближчі чотири роки. Новина призвела до поліпшення рекомендацій по акціях компанії відразу від декількох аналітиків Уолл-стріт. На торгах 6 жовтня акція TWLO коштувала $294,51, подорожчавши за один день (02.10.2020) на +13%.

Так, згідно з інформацією, представленою Twilio, виручка в третьому кварталі буде вище того діапазону прогнозів (близько $401- $406 млн), який був представлений раніше. Крім того, менеджмент Twilio представив оптимістичний прогноз щодо потенціалу зростання виручки протягом наступних чотирьох років. Компанія заявила, що вона очікує середньорічного зростання в цьому період в межах 30%.

Відзначимо, що Twilio, яка пропонує рішення для корпоративних комунікацій, змогла розширити продажу на тлі COVID-19. Її інструменти для зворотного зв'язку, включаючи мобільні чати, SMS, голосовий зв'язок, соцмережі, електронну пошту, виявилися затребуваними мільйонами співробітників, які перейшли на віддалений режим роботи.

Втім, попит на рішення Twilio пов'язаний не тільки з пандемією. Компанія працює на швидко зростаючому ринку, який може досягти $300 млрд до 2022 р при сукупному щорічному темпі росту 12%. Поступово хмарні сервіси інтегруються в основні бізнес-процеси. Компанії будуть витрачати все більше грошей на хмарні обчислення, що створює фундамент для поліпшення фінансових показників Twilio.

Після презентації Twilio минулого тижня відразу кілька інвестиційних компаній, в тому числі Wells Fargo, Piper Sandler, JMP Securities, Cowen, Baird, RBC Capital і D. A. Davidson, поліпшили свої прогнози по акціях компанії і підняли цільову ціну.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»