Клубний рітейлер BJ's Wholesale Club Holdings збільшив частку ринку

Мережа клубних магазинів BJ's Wholesale Club Holdings Inc. (NYSE: BJ) змогла перевершити прогнози аналітиків у другому кварталі 2022 фінансового року. Крім того, компанія, схоже, змогла трохи збільшити частку ринку.

Продажі BJ's Wholesale Club Holdings у другому кварталі перевищили $5 млрд, що на 22% більше р/р. Скоригований прибуток на акцію склав $1,06, тоді як на Уолл-стріт прогнозували показник не більше ніж $0,8 на акцію. Позитивним моментом стало зростання доходів від членських внесків, які збільшились на 11% рік до року. За словами керівництва, збільшення кількості клієнтів призвело до небувалого зростання відвідуваності минулого кварталу. Крім того, мережа, схоже, зуміла розширити частку на ринку.

За підсумками всього року, керівництво BJ's Wholesale Club Holdings прогнозує зростання продажів на 4-5%. Прибуток може становити від $3,5 до $3,6 на акцію, що на 10% краще, ніж раніше прогнозувала компанія. Очікується, що протягом наступних п'яти років середнє зростання доходів буде ближчим до 7—8% на рік.

На торгах 19 серпня акція BJ коштувала $73,78.

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»