Квартальні звіти PayPal, Mondelez і AMC Entertainment., та новини від TikTok та Apple

2 листопада компанія PayPal (NASDAQ: PYPL) повідомила про отримання в 3-му кварталі прибутку в розмірі $1,02 млрд (86 центів на акцію) в порівнянні з $462 млн (39 центів на акцію) роком раніше. Операційний прибуток склав $1,07 на акцію. Виручка за звітний період підвищилася до $5,46 млрд від $4,38 млрд. Очікувався показник прибутку 94 цента на акцію при виручці $5,4 млрд. Загальний обсяг здійснених платежів за квартал виріс на 38% до $247 млрд.

Mondelez International Inc. (NASDAQ: MDLZ) повідомила про отримання в 3-му кварталі прибутку в розмірі $1,12 млрд (78 центів на акцію) в порівнянні з $1,42 млрд (98 центів на акцію) роком раніше. Скоригований прибуток склав 63 центи на акцію проти 64 центів. Виручка за звітний період підвищилася до $6,67 млрд із $6,36 млрд. Очікувався показник прибутку 62 центів на акцію при виручці $6,48 млрд.

AMC Entertainment Holdings Inc. (NYSE: AMC) повідомила про отримання в 3-му кварталі збитку в розмірі $905,8 млн ($5,70 на акцію) в порівнянні зі збитком $54,8 млн (55 центів на акцію) роком раніше. Виручка за звітний період впала до $119,5 млн з $1,317 млрд. Очікувався показник збитку на рівні $4,85 на акцію при виручці в $84 млн. Компанія повідомила, що знову відкрила в третьому кварталі 539 з 600 кінотеатрів в США.

BlackRock скоротив рейтинг європейських акцій через зростання числа заражень COVID-19

BlackRock скоротив рейтинг європейських акцій до нейтрального рівня після різкого збільшення числа випадків зараження COVID-19 і відновлення обмежувальних заходів. Фонд при цьому збільшив частку акцій ринків, що розвиваються в зв'язку з ростом ймовірності переваги демократів на виборах в США, за повідомленням Reuters.

TikTok укладає новий контракт з Sony Music

Компанія TikTok (BDNCE) уклала угоду з Sony Music Entertainment (SNE), за якою всі користувачі сервісу отримають доступ до музичного портфоліо Sony, включаючи таких світових виконавців, як Бейонсе, Мартін Гарікс і Гаррі Стайлс. Угода дозволить Sony Music використовувати платформу TikTok для просування своїх артистів.

Apple оголосила про захід 10 листопада, на якому очікуються нові Mac

Apple оголосила в понеділок про захід 10 листопада, на якому очікується анонс нових комп'ютерів Mac. Apple повідомила, що презентація почнеться о 10:00 за тихоокеанським часом і транслюватиметься в прямому ефірі на веб-сайті Apple. Слоган запрошень в понеділок був «Ще одна річ». Раніше в цьому році Apple заявила, що планує випустити комп'ютери Mac з чіпсетами на базі ARM власної розробки замість Intel.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»