Квартальний звіт Pfizer, інвестиції Баффета в Bank of America, інші новини до початку торгів

Високопоставлені чиновники США 29 липня вирушили до Китаю переговори. Зазначимо, що це перша зустріч із травня цього року. Очікування від переговорів вкрай низькі, адже жодна зі сторін не демонструє бажання в досягненні компромісу, висловлюючи своє невдоволення напередодні зустрічі.

  

Компанія Exact Sciences Corp (NASDAQ: EXAS) у понеділок, 29 липня, заявила, що купить Genomic Health Inc (NASDAQ: GHDX) приблизно за $2,8 млрд, щоб підтримати свій бізнес із виробництва продуктів для діагностики раку. Відповідно до умов угоди акціонери Genomic Health отримають $27,50 готівкою і $44,50 у вигляді акцій Exact Sciences загальною сумою $72 за акцію. Genomic Health розробляє і комерціалізує діагностичні тести на основі генома, використовуючи свою платформу Oncotype IQ для визначення різних видів раку, у тому числі молочної залози й простати.

 

Berkshire Hathaway Inc. збільшила свою частку в банку Bank of America Corp. (NYSE: BAC) до понад $29 млрд. У направлених у Комісію з цінних паперів і бірж відомостях Berkshire Hathaway повідомила, що їй належать 950 млн акцій Bank of America або більш ніж 10% звичайних акцій в обігу.

 

Mylan Inc. (NASDAQ: MYL) повідомила про отримання у 2 кварталі збитку розміром $169 млн (33 центи на акцію) у порівнянні з прибутком у $38 млн (7 центів на акцію) рік тому. Операційний прибуток склав $1,03 на акцію проти $1,07. Виторг виріс на 2% до $2,85 млрд. Попередньо очікували показник прибутку на рівні 94 центи на акцію при виторгу в $2,81 млрд. У поточному році компанія планує заробити $3,80–4,80 на акцію.

 

Pfizer Inc. (NYSE: PFE) повідомила про отримання у 2 кварталі прибутку розміром $5,05 млрд (89 центів на акцію) у порівнянні з $3,87 млрд (65 центів на акцію) роком раніше. Операційний прибуток склав 80 центів на акцію проти 81 цента. Виторг за звітний період упав із $13,47 млрд до $13,26 млрд. Попередньо очікували показник прибутку на рівні 77 центів на акцію. Компанія планує заробити в поточному році $2,76–2,86 на акцію. 

Powered by Froala Editor

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»