Legend Biotech провела новий інвестраунд перед IPO

Напередодні IPO в США Legend Biotech Corporation, глобальна біофармацевтична компанія, що займається розробкою нових методів клітинної терапії для онкологічних захворювань, залучила в першому раунді фінансування $ 150,5 млн. Новими інвесторами стали Hudson Bay Capital Management LP, Johnson & Johnson Innovation - JJDC, Inc ., Lilly Asia Ventures, Vivo Capital і RA Capital Management.

Раніше венчурний підрозділ J&J допоміг фінансувати роботу Legend CAR-T за допомогою авансового платежу в розмірі $ 350 млн.

Legend Biotech конфіденційно подала заяву F-1 в Комісію з цінних паперів і бірж (SEC) 9. березня 2020 року. Після перевірки SEC і проведення зустрічей з інвесторами Legend, беручи до уваги ринкові умови, має намір визначити терміни проведення роуд-шоу.


Умови IPO, включаючи розмір пропозиції, діапазон цін і оцінку Legend, не будуть визначені до закінчення обговорень з андеррайтерами і потенційними інвесторами. Материнська компанія Genscript Biotech Corporation залишить за собою великий пакет акцій Legend Biotech.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»