Неприступні вежі і дивіденди American Tower Corporation


Цінний актив і сильна історія дивідендів зберігають привабливість American Tower Corporation (AMT, NYSE), навіть в умовах кризи COVID-19 і можливої рецесії.


American Tower Corporation - це інвестиційний фонд нерухомості (REIT). Він спеціалізується на одному виді активів: вишках стільникового зв'язку. З 2015 р компанія подвоїла портфель і тепер володіє вишками в 19 країнах на різних континентах. Це було вигідним вкладенням, так як обсяг мобільного трафіку в світі зростає. З запуском мереж 5G трафік зросте багаторазово, до того ж 5G вимагає набагато більш високої щільності вишок, ніж мобільний зв'язок попередніх поколінь. Таким чином, у American Tower Corporation є можливість для реалізації її потенціалу.


Для деяких інвесторів American Tower Corporation може бути привабливим напрямком для довгострокових інвестицій, так як компанія регулярно підвищує дивіденди.


Ще однією перевагою бізнесу American Tower Corporation є довгострокові (від п'яти років) договори на оренду із заздалегідь обумовленими темпами підвищення орендної плати. Це забезпечує стабільний грошовий потік, причому попит на послуги зв'язку залишається стійким, навіть в складні періоди, що продемонструвала криза COVID-19. Більш того, пандемія збільшила попит на мобільний інтернет, хмарні сервіси і технології IoT, що створює можливість для зростання American Tower.


На торгах 22 травня акція AMT коштувала $ 242,43. Ринкова капіталізація склала $ 107,41 млрд.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»