Новий онлайн-сервіс Cloudflare, який не можна ігнорувати

Постачальник онлайн-сервісів Cloudflare Inc. (NET, NYSE) став партнером ініціативи Wayback Machine. Сервіс, який є «аварійним бекапом» веб-сайтів, в найближчому майбутньому може стати важливою частиною екосистеми Cloudflare.

Минулого тижня Cloudflare стала партнером некомерційної цифрової бібліотеки Internet Archive, яка управляє цифровим архівом інтернету під назвою Wayback Machine. Це сховище містить копії сотень мільярдів інтернет-сторінок, мільйони аудіозаписів та іншої інформації, накопиченої за останні 20 років у світовій мережі.

Партнерство посилить аналогічний напрямок бізнесу Cloudflare: сервісу Always Online, який дає аварійний доступ до сайтів. Сервіс Always Online був запущений в 2010 р в якості страховки сайтів клієнтів на випадок відключення інтернету. Він автоматично кешує веб-сайти і забезпечує доступ до копії, в разі якщо хостинг клієнта недоступний. Подібні послуги користуються попитом компаніями, для яких важлива цілодобова робота інтернет-сторінок, незалежно від ситуації у провайдера інтернет-послуг. Крім того, збої негативно впливають на рейтинг сайтів в пошуковій системі, що може негативно позначитися на продажу послуг і товарів.

Cloudflare буде використовувати досконалу архітектуру сканування Wayback Machine, що дозволяє виконувати величезну роботу зі збору даних при мінімальних витратах обчислювальних ресурсів.

Екосистема послуг Cloudflare виявилася добре підготовлена до різкого зростання навантаження на глобальну мережу і ресурси постачальників хмарних послуг.

На торгах 22 вересня акція NET коштувала $39,87.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»