Постачальник комунікаційних рішень Zoom Video Communications збільшує продажі серед великих клієнтів

Компанія - постачальник софтверних рішень для побудови корпоративної комунікації Zoom Video Communications Inc. (ZM, NASDAQ) за останній звітний квартал збільшила кількість великих клієнтів більш ніж на 100%.


Згідно з останнім звітом Zoom Video Communications, у неї тепер 466 великих клієнтів, чиї витрати на рішення компанії перевищили $ 100 тис. За останні 12 місяців. Зростання в порівнянні з минулим роком склало 104%. Рішення Zoom Video Communications популярні серед компаній різного рівня, а хороша репутація дозволяє їй нарощувати продажі навіть при існуючій клієнтській базі. Так, уже кілька кварталів поспіль Zoom Video Communications збільшує витрати наявної клієнтської бази більш ніж у два рази. 


Відзначимо також, що Zoom Video Communications збільшує присутність на міжнародних ринках. У другому кварталі продажі в Азійсько-тихоокеанському регіоні і в регіоні Європи зросли на 115% і тепер забезпечують близько 20% доходу компанії. Загальний дохід Zoom Video Communications в другому кварталі склав більше $ 145 млн.


Zoom Video Communications надає послуги віддаленого конференц-зв'язку з використанням хмарних обчислень. Zoom пропонує комунікаційне програмне забезпечення, яке об'єднує відеоконференції, онлайн-зустрічі, чат і мобільний спільну роботу.


З початку року акція ZM подорожчала більш ніж на 30% до $ 81,62 на торгах 24 вересня.

Powered by Froala Editor

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»