Постачальник передової медтехніки Inari Medical виходить на біржу

21 лютого заявку на IPO подала компанія Inari Medical - виробник медичного обладнання для малоінвазивного лікування венозних захворювань. За час свого існування компанія залучила понад $ 44,1 млн., у вигляді інвестицій.
Серед її акціонерів: U.S. Venture Partners, Coöperatieve Gilde Healthcare IV U.A, Versant Venture Capital, Milder Community Property Trust і CVF.

Продукти Inari Medical розроблені для лікування тромбозу глибоких вен і тромбоемболії легеневої артерії. Апарат ClotTriever для видалення згустків з периферичних кровоносних судин для лікування пацієнтів з тромбозом вен отримав схвалення FDA в лютому 2017 року. 

ClotTriever використовувався для лікування понад 3500 пацієнтів. FlowTriever - це перша система тромбоктомії для лікування легеневої емболії, використовується для видалення тромбів з кровоносних судин і лікування емболії без хірургічного втручання. У травні 2018 року FlowTriever отримав дозвіл на використання від FDA. Лікування із застосуванням цього апарату отримали понад 3200 пацієнтів.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»