Провайдер платежів Global Payments зростає за рахунок інтеграції придбання

Провайдер платежів Global Payments Inc. (GPN, NYSE) в минулому році зробив важливе придбання, яке дозволило збільшити виручку і скоротити витрати.

 

Минулого тижня Global Payments повідомила підсумки кварталу. Виручка компанії майже подвоїлася і досягла $ 1,73 млрд. Одним з головних драйверів зростання стала інтеграція придбання TSYS. Згідно з прогнозом Global Payments, придбання TSYS мало забезпечити синергію не тільки в доходах, але так само в економії близько $ 350 млн. Крім того, компанія в даний час шукає інші способи економії, щоб мінімізувати наслідки пандемії коронавіруса.

 

Відзначимо, що стратегія Global Payments в останні квартали націлена на злиття і придбання, які дозволяють формувати портфель різноманітних софтверних рішень для різних галузей бізнесу. Наприклад, в даний час компанія пропонує програмне забезпечення для компаній з постачання харчових продуктів, ресторанів, бек-офісів сфери охорони здоров'я та ін.

 

Раніше Global Payments називала одним з найбільш перспективних ринок ресторанів. Однак пандемія коронавіруса COVID-19 внесла корективи в плани компанії, і транзакції забезпечують тільки ті клієнти, які в даний час пропонують доставку і роботу на винос. Зокрема, серед клієнтів Global Payments є мережа швидкого харчування Burger King.

 

Скоригований чистий прибуток Global Payments також подвоївся до $ 474 млн, або $ 1,58 на акцію.

 

Global Payments оголосила про новий щоквартальному дивіденді в розмірі трохи менше $ 0,2 на акцію, що передбачає 0,5% дохідності. Виплата буде проведена 26 червня інвесторам станом на 12 червня.

 

Коронавірус трохи сповільнить бізнес для глобальних платежів. Тим не менше, попит на рішення Global Payments, які охоплюють цілий ряд безконтактних способів оплати, буде рости.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»