Quest Diagnostics створює унікальний проект з доставки тестів на COVID-19

Компанія-виробник діагностичних тестів Quest Diagnostics Inc. (DGX, NYSE) запускає пробний проект по безпілотної доставці тестів на COVID-19. Партнером проекту виступить найбільший в США ритейлер Walmart Inc. (WMT, NYSE).

Quest Diagnostics пропонує діагностичні тести, інформацію і послуги в США і по всьому світу. Компанія забезпечує пацієнтам і лікарям доступ до послуг діагностики через мережу лабораторій і власних медичних центрів. Також Quest Diagnostics пропонує консультаційні послуги і аналіз ризиків для страхових компаній. У період пандемії коронавірусу Quest Diagnostics також почала виробництва тестів на визначення COVID-19.

На поточному тижні Quest Diagnostics оголосила про спільний з Walmart пробний проект з доставки тестів на COVID-19 за допомогою дронів.

Майданчиком для пробного запуску нового сервісу буде Лас-Вегас. Дрони з будуть злітати з розташованої там торгової точки Walmart і доставляти тести на COVID-19 в будинок, що знаходяться приблизно в півтора кілометрах від торгового центру.

Як тільки замовник отримає свій тестовий набір, він збере зразок за допомогою носового тампона, запечатає його в конверт з передоплатою і відправить в лабораторію Quest Diagnostics для обробки. Готові результати компанія відправить пацієнтові через свій веб-портал MyQuest і / або мобільний додаток. На даному етапі Quest Diagnostics набирає добровольців для тестування програми безпілотної доставки серед людей, що живуть недалеко від Walmart, який є партнером програми.

Якщо програма виявиться успішною, то, швидше за все, буде розширена, так як зараз на ринку існує великий попит на тестування, в тому числі на домашнє.

На торгах 25 вересня акція DGX коштувала $111,7.


Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»