Ще більше продуктів Beyond Meat в магазинах США

Виробник рослинного м'яса Beyond Meat Inc. (BYND, NASDAQ) розширює географію продажів. На цьому тижні стало відомо, що тепер продукти Beyond Meat для сніданку з'являться в ще більшій кількості магазинів, в тому числі в найбільших роздрібних мережах.

М'ясні продукти для сніданку Beyond Breakfast - одне з небагатьох пропозицій, представлених Beyond Meat в цьому році. Компанія позиціонує свої продукти як екологічно чисті, що не містять елементів ГМО. При цьому рослинні ковбаски Beyond Meat містять 11 г білка на порцію завдяки коричневого рису і гороху.

Після недавно проведеного розширення, продукти для сніданку Beyond Meat будуть продаватися майже в 5000 додаткових продуктових магазинах США, що більш ніж подвоїть роздрібну площу продуктової лінійки. Тепер Beyond Meat буде продавати рослинну їжу для сніданків в магазинах мережі Kroger і її дочірньої компанії Harris Teeter, а також в мережах Target Super Target, Publix і в магазинах роздрібного гіганта Walmart. Відзначимо, що ця новина з'явилася через тиждень після того, як Beyond Meat оголосила про майбутній випуск фрикадельок Beyond Meatballs в магазинах Нью-Йорка і Лос-Анджелеса.

Завдяки розширенню географії, Beyond Meat ще більше зміцнить перевагу перед конкурентом Impossible Foods. За даними за вересень, рослинне м'ясо Impossible Foods знаходиться на полицях 11 тис. американських торгових точок, в той час як Beyond Meat присутній в 26 тис.

Не так давно Beyond Meat запустила в США новий інтернет-магазин, який дозволить споживачам замовляти продукти рослинного походження з доставкою додому. Асортимент великий і націлений на різні категорії споживачів, включаючи малий бізнес. На новому сайті Beyond Meat можна замовити невеликі оптові партії, змішані набори з різних продуктів, а також пробні набори. Пропонується дводенна доставка, причому в Beyond Meat підкреслили екологічність упаковки і можливість її повної переробки - це може знайти відгук у цільової аудиторії компанії.

На торгах 22 вересня акція BYND коштувала $153,82.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»