Спеціаліст з обробки сміття Waste Management: чому варто звернути увагу на акції?

Компанія Waste Management Inc. (NYSE: WM), яка займається збором і переробкою відходів, з початку нинішнього року трохи втратила в ціні. Таке зниження можна розглядати як вдалий момент для входу, адже бізнес Waste Management дуже перспективний, а крім того, компанія виплачує дивіденди.

Waste Management займається транспортуванням і переробкою відходів. Компанія управляє найбільшою мережею майданчиків для накопичення сміття в США і Канаді. На бізнес Waste Management позитивно впливають як мінімум дві серйозні тенденції: зростання населення планети і, відповідно, зростання обсягу відходів, а також екологічні тренди, що підвищують попит на переробку сміття і більш якісну його ліквідацію.

Відзначимо, що Waste Management знаходиться на шляху до того, щоб стати дивідендним аристократом. Компанія збільшувала свої щорічні виплати 18 років поспіль завдяки послідовній генерації сильного вільного грошового потоку. Таким чином, акції WM є перспективною довгостроковою інвестицією. У компанії стабільний і затребуваний бізнес, а також багата історія дивідендних виплат.

На торгах 5 лютого акція WM коштувала $113,73.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»