Системний адміністратор для будівельної індустрії Procore Technologies готується вийти на IPO

28 лютого заявку на IPO подав розробник ПЗ для управління будівельними проектами Procore Technologies. У грудні 2018 року компанію оцінили в $ 3 млрд. У вересні 2019 го агентство Bloomberg повідомило, що на IPO вартість Procore може бути оцінена в $ 4 млрд.

 


Procore - розробник онлайн-платформи, яка надає доступ до інформації про будівельні проекти, дозволяє оптимізувати робочі процеси і забезпечувати оперативний обмін інформацією між ключовими учасниками проекту. За даними crunchbase.com, за свою історію компанія залучила $ 498,9 млн інвестицій. В рамках стратегії по розширенню свого бізнесу Procore придбала компанії BIManywhere, Construction BI, Honest Buildings і Avata Intelligence. Найбільші акціонери Procore - ICONIQ Strategic Partners і Bessemer Venture Partners, які володіють частками 44,3% і 14,9% відповідно.

 

 

За допомогою продукту Procore девелопери отримують можливість управляти реалізацією проекту на протязі всього циклу будівництва, включаючи планування, відстеження трудових ресурсів, управління фінансами. За допомогою платформи компанії девелопер може вибрати підрядників і постачальників матеріалів, забезпечити одноразовий доступ до інформації всім учасникам проекту від бек-офісу до будівельних бригад, здійснювати управління ресурсами і контроль продуктивності праці, проводити фінансовий менеджмент.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»