Uber готова доставляти повноцінні обіди на всю сім'ю, чи вплине це на акції?


Служба доставки UberEats, що належить компанії Uber Technoligies Inc. (UBER, NYSE), розширює можливості для клієнтів. Тепер передплатники можуть замовити повноцінний обід для всієї родини з різними стравами, гарнірами і напоями.

 

Нова послуга UberEats розміщена в розділі Family Style Meals. У цьому розділі користувачі знайдуть меню з великого списку ресторанів, що беруть участь в даній програмі. Так, наприклад, можна замовити повний набір страв, включаючи комбінації закусок, основних страв, гарнірів, десертів і напоїв. У Uber вважають, що сервіс стане затребуваним, так як дозволяє отримати великий набір їжі при мінімальних витратах часу.

 

Сервіс вже працює в декількох великих містах, в тому числі в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Чикаго, а повне розгортання в США і Канаді очікується до червня.

 

Відзначимо, що через пандемію COVID-19 попит на поїздки Uber скоротився, і зараз компанія намагається компенсувати втрати за рахунок доставки їжі з ресторанів. Цей бізнес компанії і раніше швидко зростав, але вимушена соціальна ізоляція, закриття ресторанів і віддалена робота створили додатковий попит на доставку. Постійними клієнтами UberEats тепер стають ті, хто раніше вкрай рідко замовляв їжу з ресторанів. Популярність даного сегмента бізнесу навіть призвела до того, що Uber розглядає можливість придбання GrubHub (GRUB, NYSE), конкуруючої компанії по доставці їжі. Це дозволить Uber помітно розширити свою присутність на ринку доставки і, можливо, стати лідером.

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»