Зміни рейтингів та цільових цін акцій

Реакція інвесторів на нещодавні повідомлення про те, що Apple (NASDAQ: AAPL) випустить електромобіль / безпілотний автомобіль під своїм брендом Apple, - це всього лише рефлекторна реакція, яка може бути недовгою, написала TFI Asset Management в своєму зверненні до клієнтів. Фірма повторює, що інвесторам не слід купувати "акції концепту Apple Car" в даний час.

JPMorgan знизив цільову ціну акцій Nikola Corp. (NASDAQ: NKLA) до $35 від $40, підтвердивши рейтинг на рівні "вище за ринок".

Goldman Sachs рекомендує купувати акції Marathon Petroleum (NYSE: MPC), Suncor Energy (NYSE: SU) і Exxon Mobil (NYSE: XOM), вважаючи їх перепроданими.

Needham & Company підвищив цільову ціну акцій Anaplan Inc. (NYSE: PLAN) до $95 від $85, підтвердивши рекомендацію на рівні "купувати" і назвавши їх "кращим вибором на 2021 рік".

Argus підвищив цільову ціну акцій CarMax до $110 від $105, підтвердивши рекомендацію на рівні "купувати", також підвищивши оцінку прибутку на акцію за 2021 фінансовий рік до $4,46 від $4,07. Фірма відзначає, що компанія має гарні перспективи покупок автомобілів в майбутньому.

Oppenheimer знизив цільову ціну акцій Amgen (AMGN) до $266 від $274, залишивши рейтинг на рівні "вище за ринок".

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»