Звіт виробника сховищ даних Super Micro виправдав очікування

Компанія - виробник рішень для зберігання даних Super Micro Computer, Inc. (SMCI, NASDAQ) повідомила вкрай позитивні результати першого кварталу 2021 фінансового року. Незважаючи на деяке зниження виручки на тлі COVID-19, компанія перевершила очікування по прибутку і схвалила нову програму викупу акцій.

У минулому кварталі виручка Super Micro Computer скоротилася на -4,7% рік до року до $762,25 млн. Прибуток склав $0,59 на акцію. Обидва показники перевершили очікування Уолл-стріт. Валова маржа зросла до 17%, грошовий потік склав $121 млн.

На тлі COVID-19 корпоративні клієнти очікувано зменшили витрати на оновлення ІТ-інфраструктури. Але тепер активність клієнтів відновлюється. Керівництво Super Micro Computer розраховує на швидке зростання до кінця 2 021 фінансового року, в якому компанія чекає продажу $780- $880 млн і прибуток не GAAP в діапазоні $0,35 $0,58.

Рада директорів Super Micro Computer схвалила нову програму зворотного викупу акцій на суму до $50 млн.

Аналітик Susquehanna Мехді Хоссейні (Mehdi Hosseini) вважає, що виручка компанії може подвоїтися завдяки введенню в дію нових виробничих потужностей в наступному році. На цьому тлі аналітик дав рекомендацію купувати акції SMCI і встановив цільову ціну $38.

На торгах 4 листопада акція SMCI коштувала $28,38.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»