AlloVir

Можно получить 33 %

ІРО AlloVir


Завантажити звіт.pdf

Потенціал зростання: 33%

Цільова ціна: $24

Діапазон розміщення: $16-18

 

29 липня відбудеться ІРО компанії AlloVir, яка спеціалізується на розробці клітинної терапії вірусних захворювань. Андерайтерами розміщення виступають Morgan Stanley, J.P. Morgan, SVB Leerink і Piper Sandler. 

AlloVir розробила та запатентувала технологію VST, яка призначена для відновлення імунітету в пацієнтів із дефіцитом Т-клітин. Платформа дозволяє швидко та надійно генерувати препарати для відновлення окремих клітин і знищення вірусів. Станом на сьогодні компанія провела успішне тестування цих препаратів за участю 275 пацієнтів. 

Станом на 31 березня грошові кошти на балансі компанії становили $64,380 млн. За час свого існування компанія залучила $159 млн інвестицій. Найбільші акціонери компанії до IPO – ElevateBio LLC (28,91%) і Fidelity (7,1%).

За даними Fortune Business Insights, світовий ринок противірусних препаратів може сягнути $44,2 млрд до 2026 року. За даними Statista.com, до 2027 року ринок противірусних препаратів буде оцінюватися в $75 млрд завдяки активному пошуку ефективних вакцин проти COVID-19.

Популярные статьи

Закажите бесплатную консультацию про услуги ООО «ФРИДОМ ФИНАНС УКРАИНА»