Коментарі та зміни рейтингів акцій Apple, Tesla, Salesforce і інших

У Jefferies підвищили цільову ціну акцій Tesla (NASDAQ: TSLA) до $2500 з $1200. перед "Днем батареї" на якому компанія, ймовірно, обговорить нові показники перспективних батарей.

 У Wedbush підвищили цільову ціну акцій Apple (NASDAQ: AAPL) до $600 з $515, підтвердивши рейтинг на рівні "вище за ринок" на очікуваннях "суперциклу" iPhone 12. За "бичачим" сценарієм фірма встановила мету $700.

 У Wedbush також почали освітлення акцій Nikola Corp. на нейтральному рівні з цільовою ціною $45.

 Крім того, в Wedbush також підвищили цільову ціну акцій Salesforce.com до $300 з $250. В Raymond James вона була підвищена до $255 з $230, а в Mizuho - до $275 з $230.

Morgan Stanley підвищив рейтинг акцій NIO (NYSE: NIO) з рівня "по ринку" до "вище за ринок" і цільову ціну до $20 з $12.

 Банк також підвищив рейтинг акцій Keurig Dr Pepper (KDP) з рівня "по ринку" до "вище за ринок", пославшись на зростання споживання кави вдома, крім інших факторів.

Citi почав освітлення акцій Roku (ROKU) з рекомендацією на рівні "купувати", вказавши на очікування сильного зростання числа облікових записів і їх економічної цінності.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»