Квартальна виручка Zoom зросла на 355%

Zoom Video Communications (NASDAQ: ZM) повідомила про отримання в 2 кварталі прибутку в розмірі $ 186 млн (92 цента на акцію). Виручка за звітний період збільшилася на 355% до $ 664 млн. Прогнозували показник прибутку в розмірі 45 центів на акцію при виручці в $ 501 млн. У середньому за квартал у Zoom було 148,4 млн активних користувачів на місяць, що відразу на 4700% більше, ніж роком раніше. У поточному кварталі Zoom прогнозує прибуток в 73-74 цента на акцію на скоригованої основі при виручці в $ 685-690 млн.

Власник платформи для комунікації Zoom Video Communications Inc. (ZM, NASDAQ) повідомив про розширення географії її застосування Zoom Phone. Новина підтримала котирування Zoom Video Communications на торгах 17 серпня. На торгах 18 серпня акція ZM коштувала $ 276,8.

На початку тижня Zoom Video Communications повідомила, що її хмарний телефонний сервіс Zoom Phone тепер доступний ще на 25 ринках, серед яких такі великі країни, як Мексика, Бразилія і Аргентина. Відзначимо, що сам сервіс почав роботу в минулому році в США. Пізніше географія розширилася до Канади, Великобританії, Австралії, Ірландії та Нової Зеландії. До теперішнього моменту Zoom Phone є в більш ніж 40 регіонах.

Zoom Phone, який починався як додаток до основного додатка для відеоконференцій, тепер перетворився в надійну платформу уніфікованих комунікацій як послуги. Основними конкурентами сервісу є великі гравці - Microsoft Office 365 і Google G Suite. За прогнозами аналітиків ринку, галузь уніфікованих комунікацій як послуги (UCaaS) буде рости майже на 10% щорічно протягом наступних п'яти років - з $ 16 млрд в 2019 р до майже $ 25 млрд в 2024 р

Розширення можливостей платформ Zoom Video Communications посилить конкурентні позиції компанії і допоможе протистояти великим суперникам. Фактично, комплекс рішень Zoom Video Communications робить її платформи доступними по всьому світу. Компанія стрімко набрала популярність під час пандемії коронавірусу COVID-19. Перехід на віддалену роботу і дистанційне навчання перетворив Zoom Video Communications в один з основних бізнес-інструментів всього за кілька тижнів. Незважаючи на поступове розморожування економіки, попит на рішення компанії залишиться високим.


Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»