S&P500 завершив тиждень в плюсі, але не зміг зафіксувати новий рекордний максимум

Фондові індекси США закрилися в п'ятницю близько нейтрального рівня (S&P500: -0,01%), з Nasdaq Composite (-0,21%) в мінусі, а Dow-30 (+ 0,12%) в плюсі. S & P500 залишився за підсумками тижня в плюсі, однак після двох невдалих спроб закритися на рекордному максимумі, ентузіазм покупців вичерпався за відсутності нових каталізаторів. Що вийшли за тиждень економічні дані підтверджують триваюче відновлення економіки, але невпевненими темпами.

Долар США знизився по відношенню до найбільших світових валют. Це вже восьма поспіль тиждень для нього в мінусі. Курс євро в свою чергу продовжує рости і завершив восьмий тиждень позитивно на рівні $ 1,183 (+ 0,2%).

Перегляд торгової угоди США і Китаю, що був запланований на суботу, буде відкладений, а нова дата не узгоджена, згідно поінформованим джерелам.

Торговий представник США Роберт Лайтізер, міністр фінансів США Стівен Мнучін і віце-прем'єр Китаю Лю Хе повинні були провести переговори в форматі відеоконференції 15 серпня.

Одне джерело повідомило, що затримка сталася через тривале наради високопоставлених лідерів комуністичної партії в приморському місті Бейдайхе на північно-східному узбережжі Китаю. Затримка не представляє істотну проблему з торговою угодою, сказало джерело.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»