US Daily: початок тижня, індекс біля рівня 2900

Сьогодні 

   Ф'ючерс на S&P продовжує рух в каналі зростання від 8 березня, незабаром очікується тестування нижньої межі даного каналу. Що важливо на Н4 ф'ючерс відпрацював ведмежі дивергенції і залишився в каналі зростання. На цьому тижні очікується ряд ключових макро даних. Найважливішим буде звіт по ВВП США за Q1 в п'ятницю. Сьогодні очікується звіт по продажу житла  (консенсус 5,3 млн).

   Мін'юст США в четвер опублікувало відредаговану версію звіту Мюллера про втручання Росії в президентські вибори 2016 року. У самому звіті немає жодних прямих зв'язків Трампа і Росії, проте вказується на перешкоджання з боку адміністрації президента ходу розслідування, що погано позначиться на іміджі президента, але говорити про імпічмент поки рано.

В п'ятницю

 Ринки США були закриті на свято. Ф'ючерс на S&P торгувався в нізьковолатильному флеті. В цілому, за минулий тиждень, індекс закрив сесію досить неоднозначно, кілька разів тестуючи рівень 2900, залишаючись при цьому в каналі зростання.

Ключові теми і новини з ринку:
(=) JPM готова розширити використання провідної в галузі технології блокчейнів, щоб допомогти згладити платіжну систему банківської індустрії, а також запросити фінтехів для експериментів по розробці платформи, повідомляє FT.
(=) TSLA опублікувала веб-трансляцію свого майбутнього Дня інвестора на YouTube, який повинен відбутися сьогодні в 23:00 за часом Алмати.
(=) Procure Space ETF, тікер UFO, завершив свій перший повний тиждень торгівлі, надавши інвесторам можливість придбати частку в зростаючій космічній економіці, в якій домінують молоді приватні компанії (IRDM, VSAT, T, LMT, BA).
(-) Аудит літака 787 Dreamliner від компанії BA проведений North Charleston, виявив ряд критичних порушень. Зокрема керівництво BA змусило працівників випускати Dreamliners, часом ігноруючи проблеми, підняті працівниками. Колишні співробітники кажуть, що старші менеджери змусили внутрішніх інспекторів за якістю припинити реєструвати дефекти, і кажуть, що вони були покарані або звільнені за те, що висловили стурбованість.
(-) Федеральні регулюючі органи, які розслідують FB за неправильне поводження з особистою інформацією своїх користувачів, націлилися на генерального директора Марка Цукерберга, досліджуючи його минулі заяви щодо конфіденційності і зважуючи, чи варто шукати новий,
посилений нагляд за його керівництвом.
(=) Ілон Маск і SEC просять про тижневу затримку для дозволу їх неповаги до судової суперечки. Окружний суддя США Елісон Натан в свою чергу, погодилася надати обом сторонам дозвіл до 25 квітня для вирішення їх спору.


Детальний огляд

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»