Від комерційної платформи Shopify чекають продовження зростання

Інтернет-платформа Shopify Inc. (SHOP, NYSE) на цьому тижні отримала позитивну рекомендацію від інвестиційної фірми Argus. На думку аналітика Argus Джима Келлехер (Jim Kelleher), криза COVID-19 підвищила актуальність цифрових продажів для малого і середнього бізнесу, що може прискорити розвиток бізнесу Shopify.

Джим Келлехер впевнений в тому, що пандемія коронавірусу змусить компанії розширити присутність в інтернеті, так як вимушена самоізоляція і закриття фізичних магазинів продемонстрували вразливість традиційної торгівлі. Цей досвід може позитивно відбитися на бізнесі Shopify, яка продає ІТ-рішення для електронної комерції. У Argus вважають, що багато торговців продовжать перехід до повністю цифрового продажу, навіть після завершення спалаху коронавируса. Більш того, заходи з підтримки ритейлу і малого бізнесу можуть прискорити цей тренд. На цьому тлі в Argus дали рекомендацію купувати акції SHOP і встановили цільову ціну в $1050.

Shopify демонструє ознаки зростання на тлі COVID-19. Так, в період з середини березня до кінця квітня 2020 року кількість нових онлайн-магазинів на платформі Shopify виросли на 62%. Shopify продовжила пробний період свого сервісу з 14 до 90 днів - це дозволить довше утримувати нових клієнтів на платформі і, можливо, перетворити їх на постійних передплатників.

В даний час Shopify - приклад швидкого перетворення технологічної компанії в гіганта, який успішно використовує поточні тренди в торгівлі.

На торгах 7 липня акція SHOP коштувала $1053,12. Ринкова капіталізація склала $126,502 млрд.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»