Виробник рослинного «м'яса» Beyond Meat отримав позитивну рекомендацію

3 початку року компанія-виробник рослинного замінника м'яса Beyond Meat Inc. (BYND, NASDAQ) отримала позитивний коментар від інвестиційної компанії Robert W. Baird & Co.

Аналітик Robert W. Baird & Co Бен Калло (Ben Kallo) вважає, що у Beyond Meat є можливість для продовження росту, навіть з урахуванням збільшення котирувань майже на 72% в поточному році. На думку аналітика, у компанії є кілька шляхів для розширення продажів завдяки новим каналам реалізації продуктів в США і на міжнародному ринку. Крім того, Beyond Meat може розробити нові продукти для охоплення більшої аудиторії. В Robert W. Baird & Co вважають, що адресний ринок Beyond Meat величезний, і до кінця 2020 р у компанії буде досить виробничих потужностей, щоб забезпечити продажу на суму понад $1 млрд. Для порівняння: в 2019 р дохід Beyond Meat був менш $300 млн.

До сих пір Beyond Meat дійсно демонструвала позитивну динаміку з моменту виходу на публічний ринок навесні минулого року. Компанія укладає дистриб'юторські угоди, розширюючи продажу, і тепер рослинні замінники м'яса від Beyond Meat доступні на полицях супермаркетів, в ресторанах. Раніше, ми повідомляли про те, що Beyond Meat відкрила інтернет-магазин для замовлення продуктів з доставкою додому. Нові канали продажів дозволять Beyond Meat представити свою продукцію більшій кількості споживачів і продовжити рух до статусу великого виробника продуктів харчування. Більш того, рослинна «м'ясо» Beyond Meat відповідає тренду скорочення викидів вуглекислого газу і збереження цінних сільгоспугідь, які в даний час використовуються для випасу худоби.

Ризиком для Beyond Meat є вихід великих виробників продуктів харчування в сегмент рослинних замінників м'яса. Але в даний час у Beyond Meat є сильний спеціалізований бренд і швидке зростання в різних сегментах.

На торгах 4 вересня акція BYND коштувала $125,82.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»