Фотоконкурс «Америка в Україні»

З 24 серпня до 24 вересня  візьміть участь у фотоконкурсі «Америка в Україні»  від ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА та отримайте змогу виграти 10 акцій Apple. 

Щоб стати учасником конкурсу потрібно: 

  1. Бути підписаним на сторінку інвестиційної компанії у соціальній мережі Facebook чи Instagram.
  2. Опублікувати пост із фото для участі у конкурсі на своїй сторінці у соцмережі, а у тексті до фото вказати хештег #USAinUkraine та позначити (тегнути) сторінку організатора ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА».

Зверніть увагу, що на час проведення конкурсу ваша сторінка у соцмережі має бути відкритою для всіх. Якщо сторінка буде закритою, ми не побачимо ваш пост.

Робити знімки можна на фотокамеру або смартфон. Світлина має показувати схожість України та США, показувати популярність американських брендів. 

Знімок має відповідати таким вимогам: 

  • стиль   вулична фотографія; 
  • локація   будь-яка в Україні, але яка максимально наближена до природних пейзажів США та/або урбаністичних американських мегаполісів; 
  • у кадрі потрібно цікаво обіграти та показати продукцію популярних американських брендів, акції яких можна купити на фондових ринках: Coca-cola, Tesla, iPhone, John Deere, Amazone, Microsoft, Beyond meat та інші; 
  • фото не має бути опублікованим раніше.

Головний приз 10 акцій Apple. 

10 топових фото серед робіт усіх учасників конкурсу вибере журі на чолі з Мариною Карпій. Головного переможця з-поміж десятки найкращих виберемо шляхом голосування серед користувачів соціальної мережі Facebook. 

Основна ціль конкурсу акцентувати на тому, що Америка ближче, ніж здається, а у всі бренди, які оточують нас, можна інвестувати. Зробити це просто, легко та швидко можна через Фрідом Фінанс.

Офіційні правила проведення фотоконкурсу «Америка в Україні».pdf

Офіційні правила проведення фотоконкурсу «Америка в Україні» (зі зміною терміну проведення конкурсу).pdf


Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»